Week 48/2011 Viral Friday | It’s Time, Social Little Printer & Brush With Death

Week 48/2011 Viral Friday | It’s Time, Social Little Printer & Brush With Death

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor GetUP´s strijd voor gelijke rechten in Australië. De 2e plaats is voor de sociale printer van http://www.marketingfacts.nl/viralfriday/item/20111202_berg_little_printer">Berg. En met artistieke video van Corridor Digital video sluiten we de top 3 van deze week af. Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2008, 2009 en/of 2010.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

 • Ik krijg geen mails verstuurd naar jullie adres: .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken)
  Ik heb een goede case te sharen ;-)

  geplaatst op
 • Hi Niek,

  Bedankt voor je reactie. We zijn altijd blij met ingezonden cases :) het e-mail adres waar je voorlopig naartoe kan sturen is: chi (at) socialmedia8.com. We zien graag je case tegemoet.

  Cheers

  Chi

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.