Nu live: Social Cinema-doc Life in a Day van YouTube

Nu live: Social Cinema-doc Life in a Day van YouTube
, ING Groep
@evr

Hollywood-filmmakers Ridley Scott en Kevin MacDonald vroegen gebruikers van Youtube om op 24 juni 2010 een moment uit hun leven vast te leggen en te uploaden naar YouTube.com/LifeInaDay. 80.000 videoclips uit 192 landen, in totaal goed voor 4.500 uur kijkplezier (?) was het resultaat. Ridley en Kevin compileerde het geheel tot een 90 minuten durende film die een beeld geeft van onze wereld op dit moment. Ga er maar even voor zitten…

@vincente was afgelopen dinsdag in de stadsschouwburg bij de première aanwezig,  interviewde Tim Partridge de marketingmanager van YouTube en deelde zijn indrukken hier over de film. Ik heb de totale 90 minuten zelf nog niet bekeken, dus reacties zijn zeker welkom! Met dank aan @berend100 voor de tip!


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.