Viral Friday: Cebu Pacific Airlines Dancing Flight attendants

Viral Friday: Cebu Pacific Airlines Dancing Flight attendants

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl. De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Cebu Pacific Airlines Dancing Flight Attendants. We hebben vliegtuig-crews al verschillende stunts uit zien halen en deze kon er nog wel bij. Op plek 2, Glentoran 1-0 Portadown Burrows Goal. Dit zijn van die voetbal-tricks die je nooit lukken als je het wilt…! El Guincho - Bombay maakt de top 3 deze week compleet. Deze clip bevat het een en ander aan functioneel naakt, maar het is tenslotte vrijdag!

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007, 2008 en/of 2009.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.