Week 39/2010 Viral Friday

Week 39/2010 Viral Friday

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl.

Deze week hebben we een top 6 in Viral Friday! De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Australia’s Next Top Model – Final. Sarah Murdoch maakt een behoorlijke fout tijdens de bekendmaking van de winnares van Australia’s Next Top Model. Op plek 2, 2 Guys 600 Pillows. Wat zou jij doen als je 600 kussens had? Mozilla Seabird 2D maakt de top 3 deze week compleet. De telefoon van Mozilla komt eraan. Tof? Als je een groot hart hebt en van tijgers houdt (wie niet?), sla dan vooral de speciale nummer 6 niet over!


Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007, 2008 en/of 2009.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.