Veritate en Emailvision gaan samenwerking aan

22 september 2010, 06:51

Veritate en Emailvision gaan de komende twee jaar intensief samenwerken. Hiermee zou Veritate het ‘grootste onafhankelijke e-mail marketing bureau’ in Nederland worden. Veritate is de eerste Nederlandse partner van Emailvision, zo maken de twee partijen vanochtend bekend in een persbericht. Met deze samenwerking, zo meldt datzelfde persbericht, kiest Veritate na 10 jaar bewust voor een technologie-onafhankelijke strategie.

Veritate gaat naast de eigen oplossingen ook klanten adviseren op de de Saas-applicatie van Emailvision (Campaign Commander). Op haar beurt kan Emailvision met Veritate als lokale partner haar klanten naast een technisch platform ook conceptontwikkeling, creatie en campagnemanagement aanbieden. Verder wordt Veritate nauw betrokken bij de ontwikkeling van Partnervision, de exclusieve partner portal voor klantbeheer van Emailvision.

Ivonne Bojoh, managing director van Veritate over de samenwerking:

“Onze markt ontwikkelt snel en onze klanten hebben een diversiteit aan behoeftes. Met deze overeenkomst kunnen we onze dienstverlening in één klap flink verbreden.”

Joep van den Heuvel, Sales Director van Emailvision Nederland

”Internationaal is Veritate een zeer belangrijke Partner voor ons. Het bureau heeft een lange en indrukwekkende track-record op het gebied van e-mail marketing In Nederland. Behalve de ontwikkeling van gezamenlijke marketing activiteiten betrekken we Veritate daarom ook nauw bij de ontwikkeling van Partnervision, onze exclusieve portal voor partners om klanten te beheren.”

Van april 2007 tot juni 2011 was ik freelance editor/ communitymanager / hoofdredacteur bij Marketingfacts. Tussendoor werkte ik bij Insites Consulting, IDG Nederland, Saatchi&Saatchi;/Leo Burnett (voor Samsung) en voor onderzoeksbureau WUA. Vanaf 1 november 2021 vorm ik samen met Luuk Ros de hoofdredactie van Marketingfacts.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!