Viral Friday: Future Of Screen Technology

Viral Friday: Future Of Screen Technology

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor The Astonishing Tribe. TAT is een Zweeds software technologie en design bedrijf en in deze video geven zij hun visie op hoe wij in 2014 gebruik zullen maken van de schermen om ons heen. Op plek 2, Samsung. Met de introductie, en het succes, van de iPad is het wachten op het moment dat een fabrikant een serieus alternatief op de markt brengt. Kevin Butler maakt de top 3 deze week compleet. Deze video over de PlayStation Move laat alles zien wat je kan doen met, juist, de PlayStation Move.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007, 2008 en/of 2009.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.