Viral Friday: Dumb & Dumber Inception Style

Viral Friday: Dumb & Dumber Inception Style

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Dumb & Dumber Inception Style. Inception is overal. De film is nu al bestempeld al een van de beste films van het jaar, maar herinner je je nog die psychologische thriller “Dumb & Dumber” uitgebracht uit 1994? Op plek 2, Geico. Deze Amerikaanse verzekeringsmaatschappij, heeft een campagne gelanceerd met de slogan “Kun je met Geico echt 15% of meer besparen op je autoverzekering?” Jackass maakt de top 3 deze week compleet. De mannen van Jackass zijn voor de derde keer weer terug op het grote scherm en dan wel in 3D.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007, 2008 en/of 2009.


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.