Viral Friday: StarCraft II - Ghosts Of The Past

Viral Friday: StarCraft II - Ghosts Of The Past

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is wederom voor StarCraft II. Na zeven jaar van development kwam deze week eindelijk het vervolg op de awardwinning game uit 1998 uit. Op plek 2, “MJ” Delany. Regisseur Morgan-Jane “MJ” Delany heeft een spoof geproduceerd van Empire State of Mind vol met de culturele clichés over de stad Newport uit Wales. De jongens van Conscious Minds maken de top 3 deze week compleet. In hun stop-motion video (en Levi’s jeans) wandelen ze dwars door Amerika.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007, 2008 en/of 2009.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Het filmpje van Levi's heeft mijn persoonlijke interesse omdat het over jeans gaat. Fantastisch filmpje natuurlijk. Hoe het mannetje rustig rondloopt terwijl de wereld langs hem raast, maar ik vind het niet 'cool'. Sterker nog, het mannetje is een beetje een nerd. Een beetje te braaf dus. Een viral (maar ook een jeansreclame) moet naar mijn mening toch een beetje spannend zijn. Diesel doet dat een stuk beter.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.