Viral Friday: Greyson Chance Zingt Paparazzi

Viral Friday: Greyson Chance Zingt Paparazzi

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Greyson Chance Singing Paparazzi. Het kan je nauwelijks ontgaan zijn: sinds enkele dagen is de 12 jarige Greyson een ware YouTube sensatie met zijn video waarin hij Lady Gaga’s ‘Paparazzi’ speelt. Op plek 2, Robinho, Neymar & Ganso In Seara Commercial. Levensmiddelen leverancier Seara maakte deze WK commercial met Robinho, Neymar en Ganso. Toyota’s Swagger Wagon maakt de top 3 deze week compleet. Samen met comedy director Jody Hill werkt Toyota aan een video serie waarin het draait om twee totaal narcistische ouders en de Toyota Sienna.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007, 2008 en/of 2009.


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.