Viral Friday: Kim Kardashian Salads

Viral Friday: Kim Kardashian Salads

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Kim Kardashian Salads. De Amerikaanse fast-food keten Carl’s Jr. vroeg Kim Kardashian om hun nieuwe salade met kip te promoten, en daar hielp zij graag aan mee. Op plek 2, NORAD Tracks Santa. Ieder jaar (al sinds 1955) volgt NORAD de kerstman op zijn reis om de wereld. Jack Bauer Interrogates Santa maakt de top 3 deze week compleet. Hoewel je met hulp van NORAD kon zien hoe de kerstman de wereld over trekt om cadeautjes te brengen twijfelen sommigen toch aan zijn goede bedoelingen.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2008 en/of 2009.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.