Viral Friday: Het Beste Van 2009

Viral Friday: Het Beste Van 2009

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl.

Het einde van het jaar; tijd voor een overzicht. Voor deze Viral Friday, zo net rond de kerst brunch, hebben we alle Viral Fridays van het afgelopen jaar bekeken en de best bekeken, meest aansprekende, meest vernieuwende virals er uit gehaald. We hebben in 2009 mogen genieten van goede en minder goede virals en denken dat deze top 2009 een mooie opsomming is van wat het afgelopen jaar op viral gebied te bieden had. Geniet!

Benieuwd naar de complete top 2009? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk de laatste week van 2007 en/of 2008.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.