Blue Shots TV: Hans Aarsman, een hoogtepunt op TEDx Amsterdam

20 november 2009, 13:25

Vandaag veel live TEDx op het net. Blue Shots TV staat er om i.o.v. Sanoma twaalf sprekers te interviewen en ik kan je vertellen; wow, wat een eer om dat te mogen doen.

Zojuist is Hans Aarsman onder daverend applaus van het podium verdwenen, wat een gaaf verhaal over fotografie en wat een komische, leuke en inspirerende persoon.

Vorige week sprak Joris van Heukelom met hem in zijn programma Curriculum Vitae. Voor wie nog niet genoeg had van hem en voor wie hem niet heeft gezien op TEDx Amsterdam.

Op de hoogte blijven van nieuwe programma’s van Blue Shots TV kan via e-Mail, RSS, iTunes, of via Twitter.

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!