Viral Friday: Hollie Steel On Britain’s Got Talent

Viral Friday: Hollie Steel On Britain’s Got Talent
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur 'm naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Hollie Steel On Britain's Got Talent. Britain's Got Talent is een nieuwe sensatie rijker: de 10-jarige ballerina Hollie Steel. Ze voegt zich bij de andere favorieten Susan Boyle en Shaheen Jafargholi. Op plek 2, Lindsay Lohan's eHarmony Profile. Actrice Lindsay Lohan zoekt een nieuwe liefde online, na haar breuk met Samantha Ronson. Pac Man maakt de top 3 deze week compleet. De Franse grappenmaker Rémi Gaillard zaait een spoor van verwoesting in een Franse supermarkt als Pac Man.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007 en/of 2008.


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.