De Nieuwe Reporter in nieuwe jas

De Nieuwe Reporter in nieuwe jas

{title}

“Oefh, ik mis oude design van De Nieuwe Reporter nu al,” schreef Edial Dekker gisteravond laat op Twitter. Klik. Inderdaad. De Nieuwe Reporter zit in een nieuwe jas. Hoofdredacteur Theo van Stegeren schreef gisteren op het blog over de toekomst van de journalistiek en nieuwe media:  “Na drie groeizame jaren was De Nieuwe Reporter aan vernieuwing toe. De oude Wordpress-software kreunde onder het forse aantal toegevoegde uitbreidingen en plug-ins, en de karakteristieke vormgeving knelde.”

Het is geen louter cosmetische opleukronde. Van Stegeren: “We voeren meteen ook een belangrijke inhoudelijke verbetering door: de hoofdkolom zal niet langer uitsluitend weblog- en onderzoeksbijdragen bevatten maar ook de eigenzinnige selectie van nieuwsberichten die tot nu toe in de rechterkolom stond. De onderzoeks- en scriptiedatabase bleek helaas een te weerbarstig project en komt om die reden te vervallen.”

En, ook belangrijk: Xs4ALL is als co-sponsor aangetrokken. Na even zoeken vond ik verder ook mijzelf terug als auteur (tijdje geleden alweer, belangenverstrengeling nihil). Theo, Maarten, Theo en anderen: gefeliciteerd.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.