Inzenden SpinAwards van start

22 januari 2009, 09:08

Het is weer zover. De inzendtermijn voor alweer de elfde editie van de SpinAwards is officieel geopend. De SpinAwards belonen de beste interactieve concepten en campagnes van het afgelopen jaar. Alle concepten of campagnes die aan te merken zijn als interactieve communicatie kunnen meedingen naar een SpinAward. Inzenden kan alleen via de vernieuwde SpinAwards-website. De deadline is maandag 16 februari 2009.

Het aantal inzendingen voor de SpinAwards steeg de afgelopen jaren sterk, onder andere door de groeiende inzet van interactieve communicatie. “Bij de SpinAwards draait het om creativiteit in combinatie met effectiviteit. In het huidige, economische klimaat is dit actueler dan ooit. De SpinAwards is de perfecte manier om aan de branche te laten zien wat je waard bent”, aldus bestuursvoorzitter Stephan Fellinger.

SpinAwards Netwerk

De Stichting SpinAwards introduceert met haar nieuwe website ook het SpinAwards Netwerk, een gratis, online platform waar creatieven zich kunnen profileren in de branche. Iedereen kan zijn professionele profiel en portfolio aanmaken. Het platform en de portfolio’s zijn bedoeld voor de gehele branche, ongeacht of het werk ooit is ingezonden voor een SpinAward. Ook werk dat (nog) niet is ingezonden kan in het portfolio worden opgenomen.

SpinAwards ID

Om in te zenden of een profiel aan te maken, is een SpinAwards ID vereist. Alle SpinAwards-accounts die voor de vorige editie zijn aangemaakt, zijn automatisch omgezet in een SpinAwards ID. Overige deelnemers kunnen het ID gratis aanmaken via de SpinAwards website .

SpinAwards Inspiration Days

Ook dit jaar kunnen geïnteresseerden weer genieten van de presentaties van de genomineerden tijdens de SpinAwards Inspiration Days op 17, 18 en 19 maart. Dankzij de betrokken sponsoren zijn deze inspirerende dagen gratis toegankelijk.

SpinAwards Night

De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de SpinAwards Night op donderdagavond 2 april 2009. De uitreiking en het feest vinden plaats in de Gashouder op het Westergasterrein in Amsterdam. Kaarten hiervoor zijn binnenkort te bestellen via spinawards.nl.

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!