Inzenden SpinAwards van start

Inzenden SpinAwards van start

Het is weer zover. De inzendtermijn voor alweer de elfde editie van de SpinAwards is officieel geopend. De SpinAwards belonen de beste interactieve concepten en campagnes van het afgelopen jaar. Alle concepten of campagnes die aan te merken zijn als interactieve communicatie kunnen meedingen naar een SpinAward. Inzenden kan alleen via de vernieuwde SpinAwards-website. De deadline is maandag 16 februari 2009.

Het aantal inzendingen voor de SpinAwards steeg de afgelopen jaren sterk, onder andere door de groeiende inzet van interactieve communicatie. “Bij de SpinAwards draait het om creativiteit in combinatie met effectiviteit. In het huidige, economische klimaat is dit actueler dan ooit. De SpinAwards is de perfecte manier om aan de branche te laten zien wat je waard bent”, aldus bestuursvoorzitter Stephan Fellinger.

SpinAwards Netwerk
De Stichting SpinAwards introduceert met haar nieuwe website ook het SpinAwards Netwerk, een gratis, online platform waar creatieven zich kunnen profileren in de branche. Iedereen kan zijn professionele profiel en portfolio aanmaken. Het platform en de portfolio’s zijn bedoeld voor de gehele branche, ongeacht of het werk ooit is ingezonden voor een SpinAward. Ook werk dat (nog) niet is ingezonden kan in het portfolio worden opgenomen.

SpinAwards ID
Om in te zenden of een profiel aan te maken, is een SpinAwards ID vereist. Alle SpinAwards-accounts die voor de vorige editie zijn aangemaakt, zijn automatisch omgezet in een SpinAwards ID. Overige deelnemers kunnen het ID gratis aanmaken via de SpinAwards website .

SpinAwards Inspiration Days
Ook dit jaar kunnen geïnteresseerden weer genieten van de presentaties van de genomineerden tijdens de SpinAwards Inspiration Days op 17, 18 en 19 maart. Dankzij de betrokken sponsoren zijn deze inspirerende dagen gratis toegankelijk.

SpinAwards Night
De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de SpinAwards Night op donderdagavond 2 april 2009. De uitreiking en het feest vinden plaats in de Gashouder op het Westergasterrein in Amsterdam. Kaarten hiervoor zijn binnenkort te bestellen via spinawards.nl.


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.