Idealize: Herwin van den Berg over Heineken The City

Idealize: Herwin van den Berg over Heineken The City


Op Idealize is bovenstaand interview met Herwin van den Berg, marketingdirecteure Heineken Nederland terug te vinden. Van den Berg, in 2007 marketeer van het jaar, ontvangt in het onlangs geopende Heineken The City in Amsterdam. Leuk interview, over zijn inspiratie, over het “beraken” van consumenten, over innovatie bij Heineken en natuurlijk over The City. Kijken!

 


Geplaatst in

DelenEr zijn 3 reacties op dit artikel

 • plezant interview, volgens mij een hele goede directeur om van te leren!
  over paar jaar maar eens een sollicitatie de deur uit doen.

  geplaatst op
 • @Tim S.: Moet je wel een leuke brief schrijven, want volgens mij zijn er nog wel meer mensen, die graag bij Heineken willen werken ;-)

  geplaatst op
 • heel toevallig woon ik bij deze winkel om de hoek. Allereerst, het is een zeer mooi winkel geworden. Helaas moet ik wel constateren dat er echt geen hond naar binnen gaat, ze doen uiterste pogingen om mensen te trekken door buiten spullen te zetten (en bijv. een groene loper neer te leggen). Het probleem is dat de ramen gewoon te klein zijn waardoor de winkel een wat gesloten karakter heeft. Ik hoop dat Heineken het tij nog kan keren (of de doelstelling dat winkel zichzelf moet gaan onderhouden loslaten). Het zou zonde zijn.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.