Viral Friday: Macy’s Thanksgiving Parade

Viral Friday: Macy’s Thanksgiving Parade
Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur 'm naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Macy's met Macy's Thanksgiving Parade. Sinds de jaren ’20 van de vorige eeuw organiseert warenhuisketen Macy de "Macy's Thanksgiving Day Parade", een traditie tijdens Thanksgiving Day in New York. Dit jaar had de warenhuisketen een speciale verrassing in petto voor het publiek. Op plek 2, The Simpsons: Mapple. In The Simpsons zijn nog maar weinig groten der aarde onbespot gebleven. Steve Jobs wist lang de dans te ontspringen, maar afgelopen week moest de Apple oprichter er ook aan geloven. Zune Paint maakt de top 3 deze week compleet. Een spoof video van het duo Sibling Rivalry steekt de draak met het Microsoft's Zune-Arts program.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder!


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.