Hinta.nl komt met iPhone-versie van prijsvergelijker

22 oktober 2008, 05:00

{title}Prijsvergelijkingssite Hinta.nl claimt als eerste een prijsvergelijker-applicatie voor de iPhone ontwikkeld te hebben. Directeur Wilco de Kreij van Hinta.nl stuurde ons daar gisteren een persbericht over (die kun je ook kwijt op Emerce). De Kreij schrijft: ‘Zojuist hebben we een iPhone-versie van de prijsvergelijker Hinta.nl geïntroduceerd, naar ons weten de eerste in Nederland in deze vorm.’

Uiteraard kan er vergeleken worden op prijs, maar ook de reviews en ervaringen van gebruikers zijn via de iPhone-site te raadplegen. Uit het persbericht: ‘Desgewenst kan men met de iPhone het product direct bij de goedkoopste aanbieder bestellen.’ Kijk aan, dat is slim gedaan. Wilco de Kreij heeft nog wel een terzijde: ‘We zijn ons er uiteraard wel van bewust dat er meer is dan de iPhone, en zijn dus ook hard bezig met een mobiele website voor algemeen gebruik.’ Want die heeft Hinta.nl nog niet?

Van april 2007 tot juni 2011 was ik freelance editor/ communitymanager / hoofdredacteur bij Marketingfacts. Tussendoor werkte ik bij Insites Consulting, IDG Nederland, Saatchi&Saatchi;/Leo Burnett (voor Samsung) en voor onderzoeksbureau WUA. Vanaf 1 november 2021 vorm ik samen met Luuk Ros de hoofdredactie van Marketingfacts.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!