Viral Friday: News3Online

19 september 2008, 09:00

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar {encode=”viralfriday@marketingfacts.nl” title=”viralfriday@marketingfacts.nl”}.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Paltalk met News3Online. News3online, de ludieke virale campagne van chatbedrijf Paltalk, is een hit op internet. Sinds de start van de campagne, tien weken geleden, is de gepersonaliseerde virale campagnesite 7 miljoen keer bezocht! Op plek 2, Ninja Cat. Een kat, die kan sluipen als een ware ninja, is een sensatie op internet! De Nederlandse YouTube gebruiker BullehNL plaatste het filmpje vorige week woensdag op internet. Jerry Seinfeld & Bill Gates: New Family maakt de top 3 deze week compleet. Na het eerste reclamespotje voor Windows Vista gaat de saga verder. In het vervolg spotje, getiteld New Family, gaat het beroemde duo logeren bij een doorsnee Amerikaans gezin.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder!

Paul van Veenendaal
Digital Marketeer bij NPB Media

All-round marketing professional met 20 jaar werkervaring bij o.a. NPB Media, Iris Amsterdam, Starcom, Ogilvy, GroupM, Onetomarket. Volg mij op http://www.twitter.com/yizmo

Categorie
Tags

2 Reacties

    Sarah Los

    Veel Nederlandser, maar wat dacht je van http://www.nachtvandevrede.nl


    19 september 2008 om 11:15

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!