Vodafone partner Mobile Monday Amsterdam

31 maart 2008, 13:57

{title}Vodafone Nederland gaat Mobile Monday Amsterdam sponsoren tot september 2009. Als founding partner maakt Vodafone acht Mobile Monday netwerk events mede mogelijk. Dat meldt het telecombedrijf vandaag in een persbericht (hier al op Emerce, op het moment van schrijven vindt Mobile Monday plaats in De Rode Hoed te Amsterdam, over een uur borrel).

Harry Odenhoven, Director Online Services van Vodafone Nederland zegt in het persbericht: ‘Het mobiel maken van internet is een van Vodafone’s strategische doelen. […] De Mobile Monday bijeenkomsten maken het makkelijk om relevante contacten te leggen om het gebruik van mobiel internet te bevorderen. We ondersteunen dit dan ook met volle overtuiging.’

Marketingfactsblogger Raimo van der Klein (oprichter van Mobile Monday Amsterdam) zegt in het persbericht: ‘Wij zijn verheugd met het feit dat Vodafone Mobile Monday wil ondersteunen als Founding Partner. Vodafone is een onmisbare schakel in het ecosysteem en in de verdere ontwikkeling van mobiel internet. Door deze samenwerking zijn wij in staat om onze events voor onze community naar een nog hoger niveau te brengen. Dit betreft niet alleen het niveau van de sprekers en de algehele beleving van onze events maar zeker ook innovatieve manieren om te netwerken.’

Mobile Monday Amsterdam biedt bedrijven en instellingen die actief zijn op de mobiele internetmarkt een onafhankelijk platform voor kenniscreatie en uitwisseling. Inmiddels zijn er al meer dan 1.100 professionals lid. Vanavond of morgen komt er vast een (kort) verslag van het event in een posting of in de comments….

Van april 2007 tot juni 2011 was ik freelance editor/ communitymanager / hoofdredacteur bij Marketingfacts. Tussendoor werkte ik bij Insites Consulting, IDG Nederland, Saatchi&Saatchi;/Leo Burnett (voor Samsung) en voor onderzoeksbureau WUA. Vanaf 1 november 2021 vorm ik samen met Luuk Ros de hoofdredactie van Marketingfacts.

Categorie
Tags

11 Reacties

  Evert Jan Koning

  Gefeliciteerd Yuri en Raimo. Gemiste kans voor KPN.


  31 maart 2008 om 19:20
  vangeest

  Dank je wel Evert Jan !

  Iedereen heeft kans gehad, Vodafone heeft besloten.

  Met zijn allen gaan we er iets moois van maken !


  31 maart 2008 om 21:20
  evroekel

  Gefeliciteerd mooie stimulans en prima signaal naar de markt zo’n partner!


  1 april 2008 om 02:58
  Raimo

  @Evert Jan en @Erik, dank je wel. We zijn er echt blij mee. Gisteren weer een MoMo gehad vandaar late reactie 😉 Verslag volgt vandaag..


  1 april 2008 om 04:41
  media

  Goed nieuws, ook vanuit Shanghai de felicitaties voor MoMo en Vodafone!


  1 april 2008 om 07:52
  Sander

  Gefeliciteerd!

  Waar kan ik de thema`s vinden voor de volgende Mobile Mondays?


  1 april 2008 om 09:01
  Sander

  @Raimo

  Dank je. Ik had er blijkbar overheen gekeken op jullie site.

  tot 2 juni!


  1 april 2008 om 16:48
  Leendert Berk

  > Gemiste kans voor KPN.

  Welnee. KPN loopt al lang achter op dit gebied t.o.v. T-Mobile en Vodaphone.


  1 april 2008 om 19:30
  vangeest

  De volgende MoMo is op maandag 2 juni, onderwerp: Mobile Marketing & Advertising.

  Inschrijven kan volgende week al.

  Yuri


  2 april 2008 om 03:02

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!