• Mobile
    wordt gesponsord door

Vodafone partner Mobile Monday Amsterdam

Vodafone partner Mobile Monday Amsterdam

{title}Vodafone Nederland gaat Mobile Monday Amsterdam sponsoren tot september 2009. Als founding partner maakt Vodafone acht Mobile Monday netwerk events mede mogelijk. Dat meldt het telecombedrijf vandaag in een persbericht (hier al op Emerce, op het moment van schrijven vindt Mobile Monday plaats in De Rode Hoed te Amsterdam, over een uur borrel).

Harry Odenhoven, Director Online Services van Vodafone Nederland zegt in het persbericht: ‘Het mobiel maken van internet is een van Vodafone’s strategische doelen. […] De Mobile Monday bijeenkomsten maken het makkelijk om relevante contacten te leggen om het gebruik van mobiel internet te bevorderen. We ondersteunen dit dan ook met volle overtuiging.’

Marketingfactsblogger Raimo van der Klein (oprichter van Mobile Monday Amsterdam) zegt in het persbericht: ‘Wij zijn verheugd met het feit dat Vodafone Mobile Monday wil ondersteunen als Founding Partner. Vodafone is een onmisbare schakel in het ecosysteem en in de verdere ontwikkeling van mobiel internet. Door deze samenwerking zijn wij in staat om onze events voor onze community naar een nog hoger niveau te brengen. Dit betreft niet alleen het niveau van de sprekers en de algehele beleving van onze events maar zeker ook innovatieve manieren om te netwerken.’

Mobile Monday Amsterdam biedt bedrijven en instellingen die actief zijn op de mobiele internetmarkt een onafhankelijk platform voor kenniscreatie en uitwisseling. Inmiddels zijn er al meer dan 1.100 professionals lid. Vanavond of morgen komt er vast een (kort) verslag van het event in een posting of in de comments….


Geplaatst in

DelenEr zijn 11 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.