Mentos opnieuw online actief

6 juli 2007, 03:50

{title}Wat lekker is, proeft naar meer; Mentos kreeg vorig jaar veel online exposure dankzij de cola/mentos-fonteinen van Eepybird.com. Mentos reageerde enthousiast op deze ontwikkeling en lanceerde zelf een Mentos geyser video contest.

Natuurlijk wil je als merk dit soort successen proberen te herhalen en opnieuw mensen aan je merk binden. Dit keer heeft Mentos daarvoor een stagiaire ingehuurd. Trevor voert op Mentosintern.com à la (de inmiddels al

twee

drie jaar oude) subservient chicken online diverse opdrachten uit. Zijn agenda is online te bekijken en zit al aardig vol. Ook op My Space, Facebook, XBox Live, Blogspot en natuurlijk op YouTube is Trevor te vinden.

Lastig om na het onverwachte succes van de fonteinen ergens mee te komen, maar mooi om te zien dat Mentos het opnieuw online actief is. Overigens… volgens mij zocht Marco nog een stagiaire 😉

Erik van Roekel
Product Owner Chatbot bij ING

Marketingprofessional met ruime ervaring in diverse internetprojecten in de financiële dienstverlening. Passie voor social media en internet in het algemeen. Stond aan de wieg van het ING Webcare Team in 2009 en gaf er 1,5 jaar leiding aan. Was daarna één van de drivers van de social media strategie voor ING Nederland in 2012 resulterend in een nummer 1 notering in de Social Media Monitor van Social Embassy. Werkzaam geweest bij Corporate Communications van ING Groep en van daaruit betrokken bij social media op internationaal niveau. Momenteel Product owner chatbot bij ING. Blogt op persoonlijke titel bij Marketingfacts en van 2004-2014 ook op de achtergrond actief geweest voor Marketingfacts o.a. bij de techniek en de redactie.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!