It’s TV turn-off week!

It’s TV turn-off week!
,

Dit jaar is het grotendeels aan de media voorbij gegaan, maar van 23 tot en met 30 april is het weer TV- turn-off week. Uit onderzoek blijkt dat 90% van de families die meedoen na deze week minder tijd doorbrengt achter de TV. Gunstig, want de gemiddelde Amerikaanse scholier besteedt meer tijd aan de treurbuis dan aan school (1023 uur versus 900 uur). Als hoogopgeleide jongeren moeten we die neergang van het kwade oog toch enthousiast ontvangen.

Mocht je nog niet weten wat je met al die vrije tijd moet doen, download dan hier de TV reduction tool, of ga op bezoek bij de mormonen, die een leven zonder kathodestraalbuis gewend zijn: family home evening activities. En zie je toch nog mensen die stiekem die glasbak aanzetten, download bij Make Magazine een handleiding voor je eigen TV-B-Gone. Gelukkig hebben we nog altijd Youtube..


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.