Calimeromarketing bij Mediagilde

23 maart 2007, 13:51

Weer eens iets anders dan jullie van mij gewend zijn. Als lid van het Mediagilde kondig ik twee interessante lezingen aan. Eerst iets over het gilde zelf. Het Mediagilde ondersteunt de ontwikkeling van creatief talent en ondernemerschap op het gebied van ICT en nieuwe media met als doel om meer innovatie naar de markt en de samenleving te brengen.

Naast een dynamische en creatieve omgeving, een volledig ingerichte werkruimte en uitstekende technologische faciliteiten, biedt het Mediagilde een uitgebreid programma voor de duur van één jaar aan creatieve starters, het bedrijfsleven en het publiek, dat zich richt op creatieve ontwikkeling, organisatorische vaardigheden en ondernemerschap.

Het Mediagilde nodigt je uit voor lezingen en workshops:

Donderdag 12 april / 15.00 – 17.30 uur

Marketing voor de Calimero’s van het bedrijfsleven

Karen Romme, auteur van het boek Calimeromarketing spreekt naar aanleiding van haar boek over marketingstrategieën voor kleine ondernemers.

Calimeromarketing gaat uit van een keuze van middelen die niet gericht zijn op bereik van het grote publiek, maar op het werkelijk contact leggen met de doelgroep. Geen massamedia campagnes, maar doelgerichte activiteiten die meer tijd en energie dan geld kosten.

Aanmelden via deze link graag voor 10 april. Gratis entrée

Donderdag 19 april / 10.00 – 13.00 uur

Lezing Prof. dr Hugo Letiche

Prof. dr Hugo Letiche spreekt over nieuwe vormen van werklegenheid in relatie tot ethische waarden en organisatiemodellen.

Prof. dr Hugo Letiche is verbonden aan de Utrechtse universiteit voor humanistiek, alwaar hij directeur is van het part-time PhD programma en inhoudelijk vakken verzorgd rondom organisatie studies.

Letiche is voorvechter van het doordenken over theoretische organisatie modellen naar de praktijk van de werkplek. Hij doet dat vooral vanuit het oogpunt van complexiteitstheoriën in relatie tot sociaal constructivisme.

Aanmelden via deze link graag voor 17 april. Gratis entrée

Locatie: Pakhuis de Zwijger, Amsterdam

Moeder, maf, media. Join me on Twitter www.twitter.com/droombos

Categorie
Tags

8 Reacties

  Hans Slender

  Ik heb het boekje van Karen Romme gelezen. Het was erg praktisch van aard en zeker de moeite waard voor startende ondernemers.

  Ik heb echter een vraagje….waar vinden deze lezingen plaats?


  23 maart 2007 om 14:21
  B. Beuker

  Geachte heer Slender

  Ik neem aan dat de lezingen in Pakhuis de Zwijger, Amsterdam, plaatsvinden.


  23 maart 2007 om 14:34
  media

  Leuk om te zien dat Karen spreekt bij Mediagilde. Ik ben ook één van de sprekers later dit jaar (ergens in juni).


  23 maart 2007 om 15:36
  caroline777

  Ik heb het boekje inderdaad ook gelezen. Lijkt me interessant om naar die lezing te gaan. Bedankt voor de tip.


  23 maart 2007 om 18:11
  Jan Willem Ebbinge

  Ik heb eens op de site van MediaGilde gekeken, maar mij wordt niet helemaal duidelijk wat het nu voor club is. Bedrijf? Overheid? Gesubsidieerd? En stel dat je er als starter naartoe zou gaan, hoe werkt het dan? Daar is de website niet helemaal duidelijk over.


  23 maart 2007 om 18:44
  Tibor

  “middelen die niet gericht zijn op bereik van het grote publiek, maar op het werkelijk contact leggen met de doelgroep. Geen massamedia campagnes, maar doelgerichte activiteiten die meer tijd en energie dan geld kosten”

  Ah! Een cursus webloggen dus 😉


  24 maart 2007 om 06:32
  Karen Romme

  Over vallende kwartjes gesproken: Tot vijf minuten geleden vroeg ik me af waar toch al die boekbestellingen van de afgelopen dagen en vanochtend vandaan komen. Maar voor mij is nu weer eens bevestigd dat Marketingfacts tot een van de beter gelezen media behoort. Wel grappig dat er onder de bezoekers van MF ook mensen zijn die geen boeken lezen, want er zijn ook veel bestellingen voor de samenvatting (Calimeromarketing in een eierdop) binnengekomen.

  @Marco: leuk dat jij er ook gaat spreken. De projectleider vertelde al dat ze een hele serie met boeiende bijeenkomsten aan het plannen is.

  @Jan Willem: ik zal de (recent begonnen) projectleider even vragen hier kort te reageren op jouw vragen, want gezien de doelgroep van MF en het Mediagilde, zijn er vast meer MF-lezers met dezelfde vragen.

  @Tibor: Ik ben niet de aangewezen persoon om een cursus webloggen te verzorgen, maar webloggen en andere internetgerelateerde zaken komen uiteraard wel aan bod. :o)


  26 maart 2007 om 09:25
  Annet

  @Karen

  Leuk je te ontmoeten daar, ik heb Marco en jou aanbevolen voor het programma, voor innoverende ondernemers zijn ook deze marketinglezingen / workshops onontbeerlijk. Ik weet zeker dat Christine hier meer duidelijkheid over wil geven, ik zal haar eens aan haar haar trekken straks 😉


  26 maart 2007 om 09:35

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!