• Mobile
    wordt gesponsord door

Videodienst op televisiekanaal

Videodienst op televisiekanaal
,

@Home, onderdeel van Essent Kabelcom, werkt aan de videodienst, die via internet en televisie bekeken kan worden. ZiZone is een internetdienst en een digitale televisiekanaal waarbij de kijker via een internetsite zélf de inhoud bepaalt én verzorgt. Iedereen met een camera kan op http://www.ZiZone.tv een bijdrage leveren. De video content wordt aangeboden op het internet platform waar vervolgens ook gestemd wordt.

Tot zover niets nieuws, want dergelijke diensten bestaan al: Shoobidoo (KPN), Video Google (Google), YouTube en sinds kort VideoTalent.nl (NCRV). Maar @Home gaat een stapje verder en gaat ook een selectie van videos uit via TV Digitaal (200.000 abonnees) in carroussels van 20 minuten uitzenden. @Home werkt in ZiZone nauw samen met Brevidius Multi-media Projecten uit Amsterdam.  En zoals gewoonlijk is het persbericht er eerder dan de dienst.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.