• Mobile
  wordt gesponsord door

Vodafone introduceert KijkMij TV

Vodafone introduceert KijkMij TV

Sinds kort kunnen Vodafone klanten filmpjes gemaakt met hun mobiele telefoon, aan alle andere Vodafone klanten laten zien en daarmee geld verdienen. Vodafone is de eerste mobiele operator in Nederland die met de dienst ‘KijkMij TV’ klanten de gelegenheid geeft hun minifilmpjes via de mobiele telefoon aan een groot publiek te presenteren. Klanten betalen 25 Eurocent voor het downloaden van een clip. De maker van de videoclip krijgt 10% van de downloadkosten uitbetaald. Soortgelijke diensten in Engeland laten inmiddels cijfers zien van anderhalf miljoen downloads per maand. Vodafone Nederland werkt voor ‘KijkMij TV’ samen met het Engelse bedrijf Yospace. Elke clip wordt overigens door Vodafone nauwkeurig gescreend om discriminerende inhoud, geweld en illegale activiteiten te voorkomen.

Bron: Persbericht


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • discriminerende inhoud, geweld en illegale activiteiten te voorkomen...

  Dus niet op inhoud van sexuele aard???

  Als dat het geval is wordt het pas een hit...

  geplaatst op
 • @Edwin, ben ik idd met je eens maar ik denk toch dat Vodafone hierop gaat screenen.

  Toch zijn de categorien wel interessant:
  Erotiek: WK babe en WK hunk
  Bizar: kun jij dit ook?
  Vakantie: ook toe aan vakantie?
  Stuntman: kijk eens wat ik durf!!!
  I love...: ik ben helemaal weg van...

  Verder staat er:
  Voorwaarden en Gedragsregels KijkMij TV
  Elke videoclip moet voldoen aan de inhoudseisen zoals gesteld in de voorwaarden en gedragsregels voordat deze wordt geplaatst. Wil je zelf een videoclip verwijderen? Dan kan dat eenvoudig binnen het KijkMij TV menu (Mijn video?s en instellingen). Je kunt ook een e-mail sturen naar .(JavaScript moet ingeschakeld zijn om dit e-mail adres te bekijken) (met vermelding van nickname en cliptitel). Heb je nog vragen, neem dan contact op met onze klantenservice (via 1200).

  Wat is erg jammer vind is dat dit weer typisch Vodafone is. Het lijkt er dan weer op dat een video die jij hebt ge-up-load anderen (bij andere operators) niet kunnen zien. En dan ontstaat opnieuw het MMS-syndroom: je stuurt iemand een leuk MMS-je. Maar die krijgt vervolgens een SMS-je met allerlei instructies. Veel te ingewikkeld en vaak zit zo'n persoon niet eens achter de PC. Hier lijkt hetzelfde te gebeuren.

  geplaatst op
 • "Elke clip wordt overigens door Vodafone nauwkeurig gescreend"....
  Hoop voor Vodafone niet dat het een succes gaat worden.. ;)

  geplaatst op
 • Heeft er iemand met een Vodafone-account als eens een kijkje genomen? Is het wat?

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.