$180,000 per jaar aan Adsense-inkomsten voor Weblogsinc

$180,000 per jaar aan Adsense-inkomsten voor Weblogsinc

Opvallend nieuws tijdens de Google’s analistendag waar bekend werd gemaakt dat Jason Calacanis’ Weblogsinc meer dan $600 per dag aan inkomsten genereert op basis van Google AdSense. Uitgaande van de inmiddels $45,000 aan inkomsten over de eerste 4 maanden, betekent dit een jaarinkomen van $180.000.

Eerder deze week werd bekend dat autoblog.com, één van de weblogs uit de stal van Weblogsinc, Subaru voor 2 maanden als sponsor aan zich wist te binden. Naast Google Adsense genereert Weblogsinc dus ook inkomsten door o.a. sponsorships en verkoop van bannerruimte. Vooralsnog dus positieve berichten voor de weblog uitgeverijen.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Ach, het is een leuk begin maar een vetpot is het zeker nog niet. Zeker niet als je je bedenkt dat Weblogsinc inmiddels 68 mensen voor zich heeft werken.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.