Zoektocht naar tweede sexvideo Paris Hilton

22 februari 2006, 14:45

Zoektocht naar tweede sexvideo Paris Hilton Anderhalf jaar na haar eerste video is het weer zo ver. Paris Hilton zou opnieuw een sex tape hebben laten slingeren. Dit keer niet een opname met ex-vriend Richard Salomon maar met Playboy-model Nicole Marie Lenz. Een andere ex-vrien van Paris, Jason Shaw, zou de video voor 1 miljoen dollar hebben aangeboden aan pornosites, waarvan er minstens één beweerd dat aanbod te hebben afgeslagen omdat Shaw niet over de rechten beschikte (via: Quote).

Hyped geeft al aan dat de online zoektocht naar de tweede video al is begonnen. Volgens insiders is de erfgename van de Hilton hotels vandaag verreweg het “meest gezochte” persoon op internet en dat zullen we ongetwijfeld terug zien in de statistieken van Google later deze maand.

Update

Ik had het natuurlijk kunnen weten, maar de jongens van Jaggle hebben de eerste beelden al binnen. Wel vanavond pas kijken!

Marco Derksen
Partner bij Upstream

Oprichter/partner Upstream, Marketingfacts, Arnhem Direct, SportNext, TravelNext, RvT VPRO, Bestuur Luxor Live, social business, onderwijs, fotografie en vader!

Categorie
Tags

7 Reacties

  Koen

  Het is één grote HOAX, bedacht door de meisjes van News of the World

  http://www.stuurfout.nl/2006/02/22/paris-hilton-sextape-is-hoax/


  22 februari 2006 om 15:31
  Paul

  Die is te makkelijk Koen, wie zegt dat het een HOAX is?


  22 februari 2006 om 15:33
  pgarama

  Marco, ik vind de rubriek waar je de post in heb geplaatst geweldig 😉


  22 februari 2006 om 15:40
  Michel

  Al met het verschijnen van de eerste video was bekend dat deze video er ook was, alleen niet openbaar. Het is dus alleen nieuws dat deze nu ook op internet zou staan. Geen hoax dus Koen. (ennuh… uitgelijkt? ;-))


  22 februari 2006 om 16:51
  Jacobien

  Paris is een gratenpakhuis. De vrouw op de foto’s heeft nog iets van vet op haar lijf en lijkt wat gespierder. Zou me niets verbazen als het een hoax is.


  22 februari 2006 om 20:52
  Darch

  Prachtig om te zien dat (maar vooral hóe) je hier aandacht aan besteedt — de marketingtechnische draai die je eraan geeft door Google erbij te slepen, geniaal!

  De hoeveelheid hits die Hilton en Burger King je opleverde smaakt zeker naar meer, hè? 😉


  22 februari 2006 om 20:57

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!