Win 1 van de 30 laatste kaarten: Joseph Jaffe bij Online Tuesday

7 mei 2012, 11:30

Morgenavond is de 25ste editie van Online Tuesday. En daar gaan we echt iets speciaals van maken. Om het feestje met ons te vieren hebben we Joseph Jaffe naar Nederland gehaald die op deze avond een inspirerende keynote gaat geven. Marketingfacts geeft vandaag de laatste 30 kaarten weg. Wil je erbij zijn, wees er dan snel bij!

Joseph Jaffe is o.a. schrijver van boeken als Flip the Funnel, Join the Conversation en Life After the 30-Second Spot. Tijdens zijn presentatie zal hij o.a., in het verlengde van zijn boek Flip the Funnel, ingaan op de effecten van de digitalisering en opkomst van social media op de funnel. Daarnaast vertelt hij op de organisatie van e-business-activiteiten en de toekomstige rol van marketing binnen digitale media.

De avond zal, traditiegetrouw, plaatsvinden in Felix Meritis in Amsterdam vanaf 19.30u en duurt tot ca. 21.00, gevolgd door een borrel.

Nog geen plaatsje bemachtigd, maar je wilt er wel graag bij zijn? Mail dan snel je naam door, de eerste 30 inzenders bemachtigen de laatst beschikbare plekjes.

Wie weet tot morgen!

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De redactie van Marketingfacts, bestaat tegenwoordig uit Luuk Ros & Matthijs van den Broek. Zie ook colofon: https://marketingfacts.nl/colofon/

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!