Vrachtwagen reclame: On the Road

Vrachtwagen reclame: On the Road

Traditionele buitereclame zoals abri?s, billboards en bussen krijgt steeds meer concurrentie van vrachtwagen reclame. De adverteermogelijkheden zijn divers; achterzijde, zijkant en gehele wagen. Adverteren op de zijkanten van laadbakken of op de achterzijde klinkt mogelijk niet aantrekkelijk en de merkwaarden van een vrachtwagen komen waarschijnlijk niet snel overeen met een bepaald merk, maar veel adverteerders hebben er al voor gekozen. Heb je de Essent reclame ook al gezien?

Essent on the road!


Geplaatst in

DelenEr zijn 6 reacties op dit artikel

 • Essent energie heeft On The Road Media ingeschakeld om een Truckside Advertising campagne te ontwikkelen die gericht is op de zakelijke markt. Voor een periode van een jaar rijden er in de Randstad 23 vrachtwagens rond met 6 specifiek voor dit medium ontworpen reclame-uitingen. Op basis van de campagnedoeleinden is besloten om een mix van verschillende typen vrachtwagens in te zetten die zowel op snelwegen als op provinciale wegen rijden. Bovendien worden er wagens ingezet die dag en nacht op de weg rijden. Een deel van de uitingen is op retro-reflectief materiaal gedrukt zodat Essent ook in het donker "energie" uitstraalt.

  http://www.ontheroadmedia.nl/onderwerpen/campagne_org.htm

  geplaatst op
 • hoi hoi ik heb een bedrijfje dat amerikaanse trucks verhuurd. is het misschien een idee om die trucks te gebruiken voor uw bedrijf? het zijn trucks die zeker opvallen idereen kijkt om als ik voorbij kom. en dus zeer geschikt voor reclame doelijnde. zou u mij willen laten weten wat u er van vind?? u kan altijd een kijkje nemen op www.truckhuren.nl

  groejes richard

  geplaatst op
 • Het kan natuurlijk nog altijd grootser! Zij het niet mobiel.

  Zie www.trivicom.nl

  mvrgr. Pascal

  geplaatst op
 • .Geachte Heer / Mevrouw

  Biedt uw bedrijf ook mogelijkheden aan welwillende bedrijven die de bedrijswagens ter beschikking willen stellen voor andere bedrijven.

  De zijkanten en dakspoiler zijn reeds met onze eigen teksten beletterd, echter de zeer veel bekeken achterzijde (laadklep) zie Jan doets Reclames) zijn nog vrij, tevens de portieren van de auto's en een strook op de zijkant.

  Het zal gaan om 4 Bakwagens (grote Bestelwagen) 2 (Be- Trailers 6,5 m) en 1 mercedes Vito.

  Voor foto's kijk op www.fast4you.nl

  Voor verdere vragen en info verstrekking kunt u mij rechtstreeks bereiken op tel nr 06 - 428 09 895.

  Met vriendelijke groet,

  P.A. van de Weerd
  Fast 4 You! - Transportservice
  Zaandam

  P.s. Gemiddels rijden wij met elk voertuig 1800 km per week door heel Nederland, daar de voertuigen worden in gezet in een landelijk dekken transportnetwerk (consumentenleveringen

  geplaatst op
 • Hallo,

  Waarschijnlijk is dit een interresante website voor jullie: http://www.adverteerdersmarkt.nl

  Op adverteerdersmarkt.nl kan iedereen gratis adverteren met zijn of haar reclame ruimte of het nou gaat om adverteren op of langs de (snel)weg, adverteren in de lucht, in stad of dorp, op een evenement of op een voertuig enz.

  Bedrijven die willen adverteren kunnen per categorie zoeken (bijv : adverteren op vrachtwagen) dus hebben ze je snel gevonden.
  Succes

  geplaatst op
 • Dit is wel een goede inkomstengenerator voor transport bedrijven, handig.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.