Viral Friday Week 33/2014: Apple, NBC & Push for Pizza

15 augustus 2014, 13:30

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met Mindshare, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Met deze week video’s van Apple, NBC & Push for Pizza. Heb je een tip? Stuur ‘m op!

THE RETURN OF COACH LASSO: NBC SPORTS PREMIER LEAGUE FILM FEATURING JASON SUDEIKIS

NBC gebruikt acteur Jason Sudeikis om de Premier League voetbal competitie te promoten. De Amerikaanse acteur kruipt in de huid van Coach Lasso en in deze video keert hij na zijn ontslag bij Tottenham Hotspur terug in de USA waar hij wederom uitblinkt met zijn onwetendheid over voetbal. Coach Lasso maakte namelijk de simpele fout tussen soccer en football… Na het succes van vorig jaar rondom Coach Lasso besloot NBC om hem nogmaals in te zetten en met succes, want ondertussen scoorde deze viral al bijna vier miljoen views!

Fantasy Football Fantasy – A Manning Brothers Music Video

Zet wat bekende (sport)broertjes naast elkaar, vul dat aan met een flinke dosis humor, muziek, mooie vrouwen en het gaat geheid viral! Deze fantasievolle football broertjes “Eli” en Peyton Manning schijnen heel goed te kunnen footballen. Maar wij kennen ze eigenlijk alleen maar van hun R&B hit voor Direct-Tv van vorig jaar “Football on your Phone”. Ze zijn geen eendagsvliegen gebleken, want ook nu hebben ze weer een flinke hit te pakken. Binnen 4 dagen weten zij met deze Fantasy Football commercial al meer dan 3,2 miljoen views te scoren. Ze moeten nog wel even aan de bak om de 8,4 miljoen van vorig te jaar te evenaren. Wij zijn benieuwd of dit gaat lukken…

Push for Pizza, The easiest way to order pizza ever

Pizza bestellen is een van de makkelijkste manieren om aan eten te komen. De makers van de viralhit Push for Pizza zijn er echter in geslaagd om dit nóg gemakkelijker te maken. Opvallend is dat deze productvideo waarin de Push for Pizza-app besproken wordt in een week tijd meer dan 260 duizend views scoorde! Slecht nieuws voor de Android-gebruikers onder ons, deze meesterlijke app is voorlopig alleen beschikbaar voor Apple iOs-apparaten.

Apple – iPad – TV Ad – Jason’s Verse

Apple en creatieve geesten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Samen met kunstenaar Jason Hall laat Apple zien hoe de iPad onmisbaar is in het verwezenlijken van dromen. Hall tovert met zijn iPad ideeën om in echte wereld veranderende projecten zoals de Slow Roll city bike ride. Inspireren is het uitgangspunt dat van deze video een sterke viral maakt. Enjoy!

This Is How You Webinar #ON24

Hoe verkoop je een Webinar dienstverlening rondom Lead Generation en telemarketing? Nou door ze extra leuk te maken! De creatieve geesten bij ON24 creëerden voor Way2Webinar een meesterlijk geproduceerde video rondom DJ Dave die in een week tijd bijna 140 duizend views scoorde. Dat die DJ Dave lekker rapt staat buiten kijf, maar of deze viral bijdraagt aan de verkoop van webinar-trainingen?

Ward Cuiper
Manager Content Marketing bij Mindshare

Hi I'm manager Content Marketing at Mindshare Netherlands. All I talk about is: | Content | Social | Digital | Influencer marketing | Advertising | and geeky stuff

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!