Perfect evening van ilse media

Perfect evening van ilse media

Perfect evening van ilse mediaToon Branbergen (directeur new rulez) had vanavond tijdens het ilse media feest het meest in het oog springende nieuws met de aankondiging van Perfect Days, de eerste Nederlandse online highschool serie. Op 25 oktober wordt de eerste aflevering van deze dramaserie voor jongeren uit-gezonden op perfectdays.nl. Vanavond werd de cast voorgesteld aan het publiek. IP-TV is een van de trends die we op dit moment zien en ilse media lijkt met Perfect Days een eerste stap in die richting te hebben gezet.

Geen overname door Talpa of een beursgang. Wel kwam Paul Molenaar (directeur ilse media) met een aantal andere aan-kondigingen zoals de start van een nieuw investeringfonds voor digitaal creatieve industrie, de samenwerking tussen NU.nl en bloggers (waarvan blikopdebeurs.com de eerste; Hans nog gefeliciteerd!), lancering van RSS-reader voor mobiel, de aan-kondiging van blogportals op web-log.nl (jammer dat de keuze voor nieuw platform nog niet bekend kon worden gemaakt) en een aantal uitbreidingen van download.nl.

Naast het officiele gedeelte waren er natuurlijk ook de hapjes, drankjes en vele gasten. Erg gezellig en zoals gebruikelijk was ik weer veel te laat thuis ;-)

Inmiddels staan ook de eerste verslagen en foto’s (en hier) van het ilse media feest online. Lianne (en anderen die er aan hebben gewerkt), complimenten voor de prima organisatie!


Geplaatst in

DelenEr zijn 24 reacties op dit artikel

 • Volgens mij gaat het hier om download.nl en niet download.com.

  geplaatst op
 • Trouwens, Heeft iemand download.nl als eens via FireFox bekeken?
  De submenu's zorgen voor enkele aparte neveneffecten.
  Ik neem aan dat een organisatie als Ilse Media toch hun producten test via diverse browsers.

  geplaatst op
 • Ook Frank Janssen heeft inmiddels zijn verslag en foto's online staan.

  Je hebt helemaal gelijk Lammert, het was al (te) laat denk ik. Inmiddels aangepast!

  geplaatst op
 • Nou moe, ik had een uitnodiging moeten winnen.
  Op 19 juli, 15.28 schreef ik o.a. op het blog van Paul dat het goed zou zijn om Nu uit breiden met meer achtergrondnieuws en commentaren van mensen uit verschillende disciplines en dat ze dit in de vorm van een soort update konden doen omdat het teveel werk was voor een nieuwssite.
  http://paulmolenaar.web-log.nl/log/2889271

  geplaatst op
 • Ook Planet heeft een verslag naar aanleiding van gisteravond. Daarbij wordt melding gemaakt van het feit dat Guido Van Nispen de leiding krijgt van het Dutch Creative Industry Fund.

  Jacobien, heb je ze al gebeld of geemailed?

  geplaatst op
 • Jammer dat ik er niet bij kon zijn..
  De samenwerking met NU.nl/Ilse zie ik iig als een belangrijke nieuwe fase van onze site en een mooie uitdaging natuurlijk!

  geplaatst op
 • Nog meer foto's en verslagen op de weblogs van Patrick Meulesteen en Bertrand Weegenaar.

  geplaatst op
 • De reactie van Arjan Dasselaar op de plannen van ilse:
  http://pmm.typepad.com/planet_multimedia/2005/10/onnozele_planne.html

  geplaatst op
 • @ Marco
  Ik ga nu maar voor het echte werk: de iPod Nano. Paul maakt vandaag bekend wie er wat gewonnen heeft.
  Ik was alleen wel wat vroeg met mijn voorspellingen. Op 16 september heeft hij pas de vraagprijs uitgeschreven.

  geplaatst op
 • En het bier smaakte ook erg lekker ;)

  Complimenten voor de organisatie.

  geplaatst op
 • Was een gezellig feestje! Zeker voor herhaling vatbaar...

  geplaatst op
 • @Marco: Volgens mij heb je het wel naar je zin gehad :-)
  http://www.flickr.com/photos/albums/50132840/in/set-1088175/

  geplaatst op
 • Dat is nog eens nieuws op Marketingfacts! Is Ilse het onechte kind van Kim Holland? Gaat Ilse in de pron of worden de kids via "Perfect Days" vermaakt met geile neuksex (sms Kim uit de kleren vanuit de schoolbank!)? Het is tijd voor meer openheid heren!

  geplaatst op
 • Het was erg leuk. Veel mensen uit de Blogoshere kregen ineens een gezicht! Voor herhaling vatbaar!
  En voor wat betreft de foto's: geef bloggers een gespreksonderwerp en buzz is verzekerd!! Het werkt!

  geplaatst op
 • Jullie bedoelen die foto met Sylvie en Niki? ;-)

  geplaatst op
 • @ marco: topfoto! :-D

  geplaatst op
 • Ik vind dit geweldig. Dit is zo contrasterend met de traditionele marketingwereld waarin iedereen zorgvuldig het (eigen- en merk-) imago bewaakt. Had overigens een goede reden: je had helemaal geen kans om iets recht te zetten en alles kreeg een eigen leven. Nu kan dit wel en verandert alles. Dit is veel opener. Menselijker. Leuker. Toch?

  geplaatst op
 • Het was inderdaad een leuke avond en een gezellig feest. Ilse bedankt! De ontwikkelingen bij Ilse zijn interessant en ik verwacht er dan ook veel van.

  Eén ding ontbrak echter op deze avond: Ilse zelf. Waarom is er niets verteld over de strategie omtrent de zoekmachine die Ilse Media heeft gemaakt tot wat het nu is? Er is toch wel een strategie voor de zoekmachine?

  Eerlijk gezegd had ik de bekendmaking van meer verticals verwacht. Ontwikkeling van verticals ligt erg voor de hand en alle grote zoekmachines zijn er mee bezig. (bijvoorbeeld: Yahoo! jobs, MSN travel, Google News) Deze verticals zijn vaak alleen nog maar in de US en UK beschikbaar en in Nederland nog niet. Daar ligt op dit moment dus een gat. De eerste partij die daar in springt heeft denk ik later een grote voorsprong op de rest.

  Ilse heeft een leuke start gemaakt met Mp3.nl en Ilse Blogsearch, dus ik verwachtte binnenkort een travel.ilse.nl, jobs.ilse.nl of andere Ilse vertical. Hiermee kan Ilse op basis van de techniek en ervaring die ze hebben en kennis van de Nederlandse markt en het Ilse netwerk volgens mij Google, MSN en Yahoo! voor zijn.

  Wellicht komt het omdat Nils in San Francisco zit voor web2.0? (Zie zijn web-log over deze conferentie) Hopelijk kan hij meer duidelijkheid geven zodra hij terug is.

  geplaatst op
 • Ontzettend leuk dat er zoveel reacties op gisteravond zijn! Even een paar reacties:

  @ Marco, die foto is inderdaad iets té hoor! :) Weet ook niet of Niki en Sylvie hier blij mee zijn...
  @ Jacobien, jammer dat je er niet was. Paul heeft in zijn reacties onder de posting iedereen die voorspellingen had gedaan uitgenodigd hem een mail te sturen om erbij te zijn... Het had dus wel gekund. Hopelijk volgend jaar dus!
  @ Remi, over ilse zullen we later meer bekend maken.
  @ Iedereen die er was, bedankt! Het feestje was namelijk voornamelijk zo leuk omdat iedereen ontzettend enthousiast was, en de gasten ook echt heel leuk waren.

  Tot 't volgende feestje.. 'ns kijken wanneer dat gaat worden!

  geplaatst op
 • Ben benieuwd, Lianne! Ik heb me ook prima vermaakt.

  Marco, hoe staat het met de roeiboot van Marketingfacts? Ik heb een waterdichte cassetterecorder gevonden dus wat mij betreft kan onze party ook helemaal los.

  geplaatst op
 • Pimp my hair is helemaal des newrulez dus Sylvie en Niki zijn blij met de nieuwe look. :)

  geplaatst op
 • Haal ik eindelijk eens een keer het nieuws met mijn foto's ;-) Ik vind die hierboven trouwens verreweg het leukst!

  @ Lianne en alle andere Ilse-collega's: ook ik vond het een erg geslaagde avond. Thanx!

  geplaatst op
 • @Frankwatching
  Stukken beter dan de foto's van de mediamarkt;-)
  Waar blijft de Ilse kalender?

  geplaatst op
 • @ Jacobien: er ontbreken nog wat foto's, ik bedoel (voordat er misverstanden ontstaan) dat ik niet tot 12 maanden kom. Op naar het volgende event dus, misschien iets met auto's ;-)

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.