Organic Search Expert Meeting

7 april 2006, 08:00

Woensdag vond de eerste Nederlandse Expert Meeting Organic Search plaats. Hiervoor waren de Organic Search specialisten van negen prominente Nederlandse SEMs uitgenodigd om eens nader kennis te maken en te discussiëren over zaken die ons als zoekmachine optimalisatie specialisten aangaan. In de sterk professionaliserende zoekmachine marketing branche leek het me tijd dat we dit soort sessies houden. Marco Derksen trad op als onafhankelijk gesprekleider.

Na het kennismakingsrondje volgden discussies over fair-use, de negatieve uitingen over de branche in bijvoorbeeld Zembla, de rol van het IAB enz. De afsluitende borrel liep een uur uit door de interessante discussies en de gezelligheid. Naar mijn mening was het een zeer geslaagde meeting die zeker voor herhaling vatbaar is.

Marketeer voor betekenisvolle bedrijven.

Categorie
Tags

7 Reacties

  media

  Dit fenomeen hebben we een tijdje geleden ook op Marketingfacts gezien. Google is volgens mij sinds Big Daddy (de experts kunnen ongetwijfeld meer zeggen over deze upgrade van Google) helemaal van slag.

  Remi, sluit me aan bij je conclusie: geslaagde meeting en absoluut voor herhaling vatbaar!


  7 april 2006 om 09:12
  Jurgen

  Geslaagde meeting idd, krijgt ook wat ons betreft absoluut vervolg!

  Offtopic: ik zie al ruim een maand een aantal sites met bijv. PR2 op de homepage en PR4 op de achterliggende pagina’s. Er wordt o.a. niet gedeeplinked en er wordt niet naar trusted sites gelinked. Je kan nog tig oorzaken bedenken, maar het blijft speculeren voorlopig.


  7 april 2006 om 11:21
  Ruben’s usability

  Interessant, heb eerder niks van dit intitiatief gehoord. Hou me (met een SEO collega wellicht) zeler aanbevolen voor OSEM 2!


  7 april 2006 om 12:22
  Peter | Gladior

  Wat mij betreft ook een zeer geslaagde meeting, en zeker voor herhaling vatbaar!


  10 april 2006 om 04:48
  Keesjan Deelstra

  Beetje laat maar ook wat mij betreft een interessante meeting met positieve resultaten!


  11 april 2006 om 13:58
  ulbo

  Lijkt me erg interesant zo’n zoekmachine marketing meeting, ben er zelf ook veel meebezig.


  26 juni 2007 om 12:27

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!