Ook Friesche Vlag ontdekt YouTube

Ook Friesche Vlag ontdekt YouTube

Ook Friesche Vlag lift inmiddels mee op het succes van YouTube met een wat gewaagde commercial. Eindelijk melkcupjes die zonder knoeien geopend kunnen worden. Dat werd hoog tijd ;-)


Geplaatst in

DelenEr zijn 9 reacties op dit artikel

 • Inderdaad een gewaagde commercial - iemand enig idee of deze ook op tv is/wordt vertoond? Ben uiteraard ook benieuwd wie deze commercial heeft geplaatst. Via YouTube wordt ik ook niet veel wijzer, de betreffende gebruiker heeft zich blijkbaar gisteren pas geregistreerd en vooralsnog niet meer video's geplaatst.

  geplaatst op
 • Ik had dezelfde speurtocht gevolgd en kwam niet verder. Inmiddels wel een steurtje.web-log.nl met eveneens dezelfde video-posting. Ik heb een comment geplaatst. To be continued?

  geplaatst op
 • Van de betreffende gebruiker worden jullie niet wijzer; waar kan ik dan uit opmaken dat Friesche Vlag nu ook YouTube heeft ontdekt?

  geplaatst op
 • Ook VKMag heeft de commercial inmiddels ontdekt. Wel opvallend goede kwaliteit video die de VK-jongens hebben. Zouden ze zijn gesponsord door Friesche Vlag?

  geplaatst op
 • Ze hebben die goede kwaliteit video waarschijnlijk van de site van Wannahaves gehaald. En die Steurtje werkt daar blijkbaar...

  geplaatst op
 • Hmmm, misschien maandag Friesche Vlag eens bellen wat zij van deze video weten.

  geplaatst op
 • De commercial komt van Friesche Vlag zelf en is niet bedoeld voor TV.
  Onbedoeld wel op De Wereld draait door (TV2) geweest afgelopen week.

  geplaatst op
 • Commercial inderdaad alleen bedoeld voor Wannahaves en wordt ook vertoond bij alle Media Markten in Nederland. Op deze alternatieve wijze willen wij zoveel mogelijk aandacht voor het product. Een mailtje naar de redactie van De Wereld Draait Door en de rest ging vanzelf. Leuk bedacht he.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.