Netvibes is personalisatie 2.0

7 oktober 2005, 15:25

Met Netvibes kan de moderne mediaconsument nu zeer snel het web personaliseren. Uiteraard zoeken maar daarnaast ook feeds toevoegen, het weer (ook in NL steden) of mail integreren? Alles op een andere plek zetten? Of een andere kleur geven? Het kan allemaal met deze eerste versie van Netvibes in enkele seconden. En zelfs mijn vader kan dit. Zo simpel.

Onze desktop reist straks met ons mee. We zullen de (gepersonaliseerde) feeds van onze favoriete merken hier opnemen. Daar moeten merken uiteraard wel voor betalen. In plaats van advertenties mogen ze in ons leven zijn. Welke merken zijn straks relevant genoeg om een plaatsje te verdienen op de startpagina van de consument?

Erwin van Lun
Futurist and Angular Engineer bij Your Future Is Now!

Futurist Erwin van Lun startte op MarketingFacts in 2005, direct na publicatie van zijn boek "Van Massamerk naar Mensmerk" dat toen een nominatie kreeg voor de Marketing Literatuur Prijs. Het boek beschreef de toestand van media, marketing en merken in de toekomst van 2015 en Erwin volgde de ontwikkelingen in de eerste jaren op de voet. Nu blijkt dat zijn voorspellingen waarheid zijn geworden helpt hij mensen om zélf de toekomst trefzeker te voorspellen en heeft hij zijn voorspellingen voor 2020, 2030 en 2050 al weer klaar voor publicatie in het boek 'Utopia Manifesto 2050'. In 2009 stortte Erwin zich helemaal op Chatbots.org (http://www.chatbots.org), zijn wereldwijde industry portal op het gebied van intelligente kunstmatige karakters en in 2015 sloot hij zich aan bij het Bemer netwerk (http://yourfuture.bemergroup/nl) om mensen te helpen zichzelf te resetten: gezond, vitaal en creatief: helemaal klaar voor de toekomst! In 2017 zag hij de bezoekersaantallen van Chatbots.org weer flink stijgen en besloot dat het tijd werd voor de terugkeer naar het prachtige veld van humanlike AI.

Categorie
Tags

2 Reacties

  Lammert Postma

  Jammer dat dergelijke applicatie ip gebonden is. Als ik namelijk op reis ben en heb niet mijn eigen PC bij me kan ik niet even inloggen om mijn persoonlijke pagina te bekijken.


  8 oktober 2005 om 09:36
  Ray

  Er zijn al honderden van dit soort pagina’s, lijkt mij geen nieuws dit…


  10 oktober 2005 om 07:15

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!