Matt Cutts betrapt door Jeeves

17 februari 2006, 10:47

Uit de reacties op de nieuwe site bleek dat een aantal mensen bang is dat we, nu we zo’n ‘officiele’ lay-out hebben, ook alleen nog maar zakelijke berichten zullen schrijven. Gelukkig blijft er in de nieuwe site ook ruimte voor de wat luchtiger vrijdagmiddagpost!

Zo berichtte Google Engineer Matt Cutts begin deze week dat hij in het weekend stiekem een kantoor van concurrent Ask Jeeves had bezocht waar hij een kartonnen Jeeves aan achter de receptiebalie aantrof terwijl hij naar binnen gluurde. Je vindt de foto’s op zijn blog.

Later deze week stond op het Ask Jeeves Blog dat de kartonnen Jeeves achter de balie is uitgerust met ‘advanced technology that keeps a record of such visitors’, met daaronder een foto van Matt Cutts die door de ruit naar binnen gluurt. Betrapt!

Ik ben alleen benieuwd hoe ze dit gaan oplossen als Jeeves eind februari ontslagen wordt

Zie ook: http://www.ulco.nl/104/matt-cutts-versus-ask-jeeves

Marketeer voor betekenisvolle bedrijven.

Categorie
Tags

1 Reactie

    Stan

    Hahaha, meesterlijk!

    /Offtopic: is het al bekend hoeveel extra pageviews het bedrijf ‘Link Marketing Communicatie’ krijgt nu MarketingFacts boven het comment-veld een voorbeeld geeft hoe je een link in je comment moet opnemen. Met als voorbeeld URL ‘www.link.nl’. Van mij hebben ze al een paar pageviews gekregen!


    17 februari 2006 om 14:44

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!