Marketingfacts lanceert videoplatform Marketingfacts.tv

Marketingfacts lanceert videoplatform Marketingfacts.tv
, Evolve
@bramkoster

Tadaa, daar daar is 'ie dan. Met enige trots lanceren wij vandaag een videocuratieplatform waarop het de beste video’s in marketing, technology & design verzamelt: Marketingfacts.tv. En vrees niet, dit blog blijft natuurlijk gewoon bestaan, maar voor je dagelijkse dosis video kun je voortaan bij ons nieuwe zusje terecht.

We zien dat het gebruik van video in marketing sterk toeneemt. Met Marketingfacts.tv verzamelen we de meest interessante, informatieve en inspirerende video's voor iedereen met een interesse in marketing, technologie en design. Daarbij kan het gaan om commercials, merkfilms, presentaties, interviews en meer.

Ander gebruiksmoment

Dit blog, Marketingfacts.nl dus, wordt vooral overdag goed gelezen en in mindere mate in de avonden en vooral de weekenden. Dat is begrijpelijk, omdat we een werkgerelateerd en informatiedicht platform zijn. Bij Marketingfacts.tv staan nadrukkelijk de video’s centraal, dat leent zich voor een ander gebruik. 

We denken daarom met Marketingfacts.tv onze kijkers juist ook interessante content te bieden buiten werktijden. Zo kunnen bezoekers ’s avonds op de bank even de laatste commercials bekijken en in de weekenden een interessante presentatie terugkijken, desnoods tijdens het opvouwen van de was of het inruimen van de vaatwasser.

Netwerk

Net als op dit blog zullen de video’s verzameld worden door enthousiaste bloggers die vanuit hun expertise nieuwe en bestaande filmpjes aanbieden. Daarnaast kun je als bezoeker video’s tippen. De redactie van de site ligt in handen van Marketingfacts.


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.