Liever even geen nieuwe abonnees voor Versatel?

13 augustus 2005, 21:59

Opvallende afwezige op de eerste Talpa-avond was Versatel. Het bedrijf heeft momenteel ruim 20.000 abonnees op zijn voetbalpakket, maar wil er voor het einde van dit jaar 100.000 hebben. Waar kun je dan beter reclame maken dan rond de eerste voetbaluitzending van het nieuwe seizoen, zou je zeggen? Maar niks hoor, geen spoor van Versatel te bekennen vanavond.

Zou het bedrijf tijdelijk de stekker even uit de campagne hebben gehaald in verband met de aansluitingsproblemen, hebben de mediaplanners liggen slapen of zit er een diepere reden achter?

Categorie
Tags

12 Reacties

  Rene

  Ik zag toch echt een commercial van 70″ langskomen in het programma ‘ De wedstrijden’ !!!!!


  14 augustus 2005 om 05:32
  Bernice

  In de Volkskrant van dit weekend staat een aardig achtergrondartikel over de technische achterkant van de Versatel infrastructuur, en hoe zij een hele batterij Koreanen (van Samsung) hebben ingevlogen die 24*7 nog aan het knutselen zijn aan de hardware. Overigens ook veel info over Talpa in deze Volkskrant. Heb nog nooit zo vaak het woord ‘unicasting’ in een krant gelezen 😉


  14 augustus 2005 om 05:40
  Martijn Groeneweg

  Volgens mij heb ik in het reclame blok zelf toch echt een versatel reclame langs zien komen? Of het moet tijdens het zappen zijn gweest op een andere zender. Wat vonden jullie overigens van het sms-en van de 177 pk uit de commercial van Toyota? Ik vond het niet handig dat ze bij alle reclameblokken hetzelfde deden, dus die Toyota vraag. Dan ga je in het 2e reclameblok toch weer zitten zappen?


  14 augustus 2005 om 07:36
  Anders

  Oeps – dan was dat tijdens het reclameblok waarin ik aan het afwassen was zeker. My bad.


  14 augustus 2005 om 08:51
  Hans

  Ook interessant achtergrondartikel in economiekatern van NRC over Versatel.


  14 augustus 2005 om 13:07
  guido vannispen

  Sinds vanochtend heb ik het Versatel aanbod in huis. Alles werkte binnen 45 minuten, waarvan de langste tijd in beslag werd genomen door het leggen van de kabel van het modem naar de tv.

  Zowel mijn Apple (Powerbook, mini en Airport Express) als mijn Windows XP desk- en laptops en de TV deden het in een keer, zowel via Ethernet als Wifi.

  Ik was er zelf verbaasd over 🙂

  De installateur vertelde dat ze het erg druk hadden en dat kan ik me ook wel voorstellen. Het is een goed en gedegen aanbod met waarde nu en ik denk ook wel dat er nog wat leuke dingen te verwachten zullen zijn.


  15 augustus 2005 om 12:07
  Martijn Groeneweg

  @ Guido: klinkt goed. Is de internet snelheid ook echt mega snel, zoals ze zeggen?


  15 augustus 2005 om 12:08
  guido vannispen

  Ja is prima, erg goed zelfs. Bij mij gaat het meeste over wifi, dus dat is is vaak de limiterende factor in de snelheid. Ik heb zo tussen 750-900 KByte/sec download en 75 KByte/sec upload en dat dan over Wifi, met het modem aan voor de tv. Echt impressive. Nu nog HDTV en meer upload snelheid zodat je flink zelf kunt produceren ……


  15 augustus 2005 om 12:55
  Martijn Groeneweg

  heb je ook een vast ip-adres aan de buitenkant of een ip adres via dhcp?


  15 augustus 2005 om 12:59
  guido vannispen

  DHCP


  15 augustus 2005 om 13:32
  Martijn Groeneweg

  Jammer, da’s minder. Ik ben nog benieuwd of die met regelmaat wisselt of redelijk hetzelfde blijft. Toegang via VPN naar bedrijven is toch ook veelal nog (extra) via ip-adres geblockt/niet geblockt. Als dat steeds wijzigt wordt de systembeheerder bij je bedrijf niet gelukkig. Een wisselend ip-adres is ivm beheer binnen ICT land dan ook niet zo slim gedaan van Versatel. De groep die daar echt van afhankelijk is, waaronder ikzelf, zal dan toch maar vertrouwd bij XS4all blijven.


  15 augustus 2005 om 13:37
  MRB

  @ Martijn Groeneweg: Niet zo slim van systeembeheer om op dergelijke manier VPNs op te zetten. 🙂 Op de juiste manier en gekoppeld aan een goede authenticatieprocedure kun je altijd en overal een zeer veilige verbinding met je bedrijf opzetten. En dan maakt je IP adres niet meer uit.


  10 september 2005 om 10:35

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!