Lease a sheep concept van de grond

5 april 2006, 11:54

Via de website van Lease a Sheep bestaat sinds kort de mogelijkheid te adverteren op kudden schapen die uitgerust worden met gesponsorde kleedjes. Deze nieuwe manier van adverteren, sheepvertising, is een ludieke manier om je product onder de aandacht te brengen. Hotels.nl is de eerste partij in Nederland die dit “promotieteam” inzet. Naar mijns inziens een goed iniatief, waarbij de opbrengst van de sponsoring ten goede aan een daklozenproject in Amsterdam en bovendien krijgen de participerende boeren een vergoeding per schaap.

Ik ben benieuwd wie volgt…

Categorie
Tags

11 Reacties

  rjmvandiepen

  Echt een leuk idee! Zijn waarschijnlijk schapen zonder wol die het kleedje krijgen. Anders krijgen ze het echt heel warm! Zou ook een heel goed idee zijn voor koeien. Maar dan wel een luchtdoorlatend en ademend kleed om oververhitting te voorkomen.


  5 april 2006 om 12:41
  M.

  lezen is echt een kunst: boven dat hotels.nl artikel staat 31 maart. en de campagne start zogenaamd de volgende dag.

  slaap rustig verder yuri.


  5 april 2006 om 13:14
  rjmvandiepen

  Het is inderdaad geen grap!

  Lease a sheep is een concrete invulling van originele marketing. Alleen jammer dat schapen uit het platteland verdwijnen. Dit geldt overigens ook voor koeien.


  6 april 2006 om 04:39
  michel

  Het is echt geen grap! Reed afgelopen woensdag van Amsterdam naar Purmerend en heb ze daadwerkelijk zien staan in de bocht bij de A7. Ben toen even afgeslagen en gestopt om ze te bekijken, echt geniaal gewoon. Zag er fantastisch uit. En super dat die boeren nu ook eens gesteund worden, de overheid doet het in ieder geval niet!!


  7 april 2006 om 18:03
  Jacobien

  @Michel

  De overheid steunt boeren echt wel. Je wilt niet weten hoeveel subsidie te krijgen.

  En ik wou dat ik een windmolen in mijn tuin kon plaatsen om zo wat bij te verdienen.


  7 april 2006 om 18:51
  media

  Briljant, die gasten lachen zich helemaal suf en hebben ondanks de opgelegde boete nog nooit zo’n succesvolle campagne gehad.


  24 april 2006 om 17:04
  Chantal

  Lijkt me een goed plan, mits je de hesjes maar kunt lezen.

  Chantal.


  20 december 2008 om 21:36

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!