Kruidvat nu ook in verzekeringen

Kruidvat nu ook in verzekeringen
, ING Groep
@evr

De drogisterijketen Kruidvat gaat naast kredieten verzekeringpolissen verkopen. De verzekeringen worden in samenwerking met verzekeraar Proteq aangeboden. Prinses Pecunia is dan ook zichtbaar op de site van Kruidvat. Het aanbod bestaat momenteel uit een autoverzekering, woonverzekering, reisverzekeringen en huisdierenverzekering. Kruidvat’s target is een marktaandeel van 2 procent.

Eerder al startte Kruidvat met de verkoop van persoonlijke leningen in samenwerking met Royal Bank of Scotland. Een initiatief waar men momenteel een marktaandeel van 2% heeft.


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Absoluut de laatste plaats waar ik een verzekering zou afsluiten. Ook als het goedkoper zou zijn.

  geplaatst op
 • @ Laurens: Hetzelfde hoorde je vroeger over computers, electronische apparatuur. "Daar heb je een specialist voor nodig". I guess not. Aldi en Kruitvat kunnen de geavanceerde multimedia apparatuur neit aanslepen
  Allerlei langer bestaande diensten worden commodities. Kruitvat is efficient in commodities verkopen, dus zullen ze dat blijven doen.

  geplaatst op
 • Voor het soort producten dat Kruidvat aanbiedt, heb je geen echt advies nodig en dus zullen mensen het óf via internet (direct writers) óf via het Kruidvat kopen. Op zich dus een goede stap van Proteq en het Kruidvat. Voor levensverzekeringen/hypotheken heb je wél advies nodig en dus zullen die producten waarschijnlijk niet goed lopen bij het Kruidvat. Maar ach: daar hebben ze het nu nog niet over...

  geplaatst op
 • Er komt een dag dat je het hele financiele scale bij Kruidvat kunt kopen. Volgende stap een spaarrekening? Behoeft eveneens weinig advies behoeft, alleen de marges zijn wat minder.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.