Hoe hou je de inspiratie van PICNIC08 vast?

29 september 2008, 10:01

PICNIC08 was voor mij een absoluut hoogtepunt. Met zoveel creatieve en briljante mensen van uiteenlopende vakgebieden bij elkaar barst je na de presentaties en gesprekken van de inspiratie. De truc is nu die inspiratie vast te houden, daarom heb ik een PICNIC08 Dik Channel aangemaakt met bijna 60 video’s van PICNIC08.

Kijk bijvoorbeeld naar het interview met Marleen Stikker over de uitdagingen van de organisatie van PICNIC en de mening van Clay Shirky over de toekomst van social media en de blogosphere. Wat je ook zeker niet mag missen is Nederlands trots Werner Vogels en de parallellen die Italy Talgam trekt tussen de taken van een dirigent en leiderschap in het bedrijfsleven.

Natuurlijk staat er ook een interview tussen met Nulaz, de winnaar van de Vodafone Mobile Clicks die vertelt waarom hij ietwat arrogant zijn prijs in ontvangst nam. Ook is er een prachtige uitleg van Greensulate Eben Bayer, de winnaar van de Green Challenge 2008.

Genoeg inspiratie om naar te kijken en je bezig te houden tot misschien wel PICNIC 08. Zodra de video van de presentaties online staan ga ik deze natuurlijk ook weer bundelen in een Dik Channel.

Je kan deze en andere PICNIC08 Dik Channels ook embedden op je eigen website. Kijk op www.dik.nl/picnic voor de Dik Channels en de embed codes.

Feedback

Zoals je misschien ziet ziet de Dik Channel widget er iets anders uit dan dan de eerste versie die ik vorige week publiceerde. Die update is het resultaat van de feedback die we op de eerste versie kregen. Ik ben altijd benieuwd naar je mening. Laat die dus zeker horen!

Dik Beta testen?

Op dit moment is Dik nog in closed beta maar binnenkort start de eerste publieke beta test. Vind je het leuk om te testen en wil je graag je eigen Dik Channels aanmaken? Stuur dan een mail aan {encode=”sabine.jaarsma@dik.nl” title=”Sabine Jaarsma”} om deel te nemen aan de beta test.

Trendwatcher & Presentator. Momenteel CEO van http://innovader.nl wat video platform http://yubby.com creerde en http://leafplan.nl the connected car.. Voorheen partner Interimic, Venture Partner, directeur mediaplaza.nl en oprichter http://cyco.com, een software bedrijf wat technisch document management maakt met 100 mensen.

Categorie
Tags

5 Reacties

  media

  Dit is wel een erg gaaf DIK-kanaal Vincent, thx!


  29 september 2008 om 16:16
  Remco Bron

  @Marco: Thanks! (ik heb er ook aan meegewerkt) Als er nog video’s zijn die we missen laat het dan zeker weten.


  29 september 2008 om 16:37
  Laurens T

  apart interview met Nulaz..


  29 september 2008 om 17:13
  vincente

  @laures T indeed. Hij deed wel erg onderkoeld. RemcoBron is de man die het video kanaal heeft gemaakt. Alle credits naar jou Remco!


  29 september 2008 om 17:59
  Remco Bron

  Het lijkt erop alsof Nulaz al een paar biertjes ophad…

  De PICNIC08 Dik Channel bevat inmiddels 65 video’s! Er is vandaag bijna ieder uur nieuwe videocontent bijgekomen. En dan moeten ze de presentaties zelf nog online zetten.


  29 september 2008 om 19:16

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!