Gratis seminar over Customer Experience Management

4 juni 2013, 07:56

Vanwege de enorme belangstelling en de beperkte plaats krijgen marketeers en webmasters van niet-internet bureau’s voorrang

In de digitale wereld wordt het steeds moeilijker om de aandacht van prospects te krijgen en te behouden. De website moet eruit springen en moet de bezoeker ook nog eens die beleving geven die men zoekt om uiteindelijk de gewenste conversie op te leveren. Daartoe organiseert Gengu, in samenwerking met Sitecore, een inspirerende sessie rondom het onderwerp Customer Experience Management.

Op donderdag 20 juni ben je vanaf 09:45uur van harte welkom. Wees er wel snel bij, vanwege de beperkte plaats krijgen marketeers en webmasters van niet-internet bureau’s voorrang.

De kunst is om de betrokkenheid van de klant bij je merk of organisatie te maximaliseren. Via meerdere communicatiekanalen de dialoog aan te gaan met de klant. Het managen van deze klant-ervaring is iets waar steeds meer organisaties steeds meer tijd in gaan investeren. Een hot item dus waarbij je wel even moet stilstaan omdat het simpelweg meetbaar meer oplevert.

In dit seminar nemen we je bij de hand langs de verschillende mogelijkheden binnen het Customer Experience Management.

Deze sessie is met name interessant voor marketing- en communicatiemanagers, online marketeers en webmasters.

Programma donderdag 20 juni 2013:

09:45 – 10:00 uur Ontvangst met koffie

10:00 – 10:15 uur Welkom Gengu

10:15 – 10:45 uur Presentatie Gengu

10:45 – 11:15 uur Customer Experience Management door Sitecore

11:15 – 11:45 uur Ervaringen Savantis

12:00 – uitloop Lunch

Afbeelding: Teymur Madjderey (cc)

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!