Google SUD

14 maart 2006, 18:48

Google SUD

Google lijkt druk bezig te zijn met overnames. Vorige week nam Google het online wordproccessor software Writely over. En zojuist is bekend geworden dat Google het 3D software SketchUp heeft overgenomen.

Gisteren publiceerde AutoMotoPortal beelden van de nieuwe VW Navigatie software gebaseerd op Google Earth, met 3D beelden van Chicago.

Met de overname van SketchUp, lijkt Google een stap dichterbij te komen richting een full 3D kaart van alle (grote) steden.

Voorbeeld van de Google Earth plugin

Arash Rahmani
Digitaal strateeg bij Rahmani.nl

Als digitaal strateeg help ik organisaties om online meer groei te realiseren. Mijn eerste contact met online marketing was in 1994 toen ik mijn eigen BBS lanceerde en deze door middel van cd’s en andere BBS systemen ging promoten. Tegenwoordig focus ik me op digitaal strategie en informatiebeveiliging vanuit een breder perspectief. Ik geloof dat er één rode draad moet lopen door de offline en online activiteiten. Informatiebeveiliging dient onderdeel van de processen en cultuur te zijn. Helaas gebeurt dit nog steeds niet bij veel bedrijven.

Categorie
Tags

3 Reacties

    BasPaauw

    Ja leuk hoor dat 3D. Ik kan mijn kantoor nu via sateliet zien, in 3D, van onderen, van boven, op en neer, heen en weer. Maar gebruik ik het? Nee natuurlijk niet, waarom zou ik? Aan een simpele kaart heb ik toch genoeg? Wat is het businessmodel?


    14 maart 2006 om 20:05

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!