Reclame? Da’s een leuk plaatje kiezen met een leuk copy trucje

4 april 2009, 08:42

Terwijl iedereen aan het uitblazen is van de SpinAwards weer een aflevering van Blue Shots TV, het tv station dat zo graag mooie programma’s maakt voor de marketing en mediaprofessionals. Met in deze aflevering als gasten Karian Weijers en Thijs Biersteker. Een jong creatief team van Wieden Kennedy. Met natuurlijk relativerende woorden met betrekking tot de titel van deze post in de eerste paar minuten van deze aflevering van Idealize, een programma waarin ikzelf in gesprek ga met professionals over het thema ‘creativiteit’.

Zij wonnen al voordat ze afstudeerden de eerste prijs van de Young Lions in Cannes in de categorie print en wonnen daana ook nog in Nederland de Gouden Zaag, de prijs voor talent dat aan de stoelpoten zaagt van de oude garde.

In dit gesprek gaan ze in op die oude garde, over de prachtige speeltuin van het werken voor grote merken met grote budgetten. Over de voordelen van een jong team (wij weten nog niet wat alles kost :)) en over ‘geintegreerd’ werken: alles smelt gewoon samen op dit moment.

Ik kijk samen met Karian en Thijs naar een serie foto’s en videos die ze hebben meegenomen en die hen inspireert en ze uiten eerlijk hun kritiek op de nieuwe campagne van Cup a Soup.

Een prachtig stel, vond ik…

Programma’s volgen van Blue Shots kan via e-Mail, RSS, iTunes, of via Twitter.

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!