Blue Shots TV: Georgette Schlick (CEO SBS)

24 februari 2012, 15:00

Het gaat niet goed met SBS. Tijd om de zojuist aangestelde CEO van SBS, Georgette Schlick, uit te nodigen voor een gesprek.

Met Georgette praat Ronnie over haar ambitie, en over haar plannen met SBS. Hoe gaat ze ervoor zorgen dat SBS weer de bijter wordt die het als challenger opneemt tegen RTL? Wat is de rol van digitaal en hoe gaat Edwin Valent (nu nog LBi) die rol invullen? Hoe gaat ze de slechte resultaten van The Winner is ten goede keren en hoe ziet ze de samenwerking met Sanoma?

Genoeg voer voor gesprek met de baas van SBS: Georgette Schlick.

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!