Advertorial: Beleef de online introductie van Adobe Creative Cloud & Creative Suite 6

24 april 2012, 08:47

Maak kennis met de mooiste nieuwe opties

Adobe presenteert morgenmiddag Creative Suite 6 en Adobe Creative Cloud. Beleef de knallende videopresentatie live mee via Marketingfacts!

Adobe's geheel vernieuwde CS-portfolio en nieuwe cloud-platform zullen de workflow van creative professionals ingrijpend veranderen.

Adobe Creative Cloud is een digitale hub waar leden campagnes en projecten kunnen ontdekken, maken en delen en waar zij hun werk kunnen creëren met elk van de Adobe Creative Suite-oplossingen en nieuwe toepassingen zoals Adobe Muse en Adobe Edge Preview. Verder biedt Adobe Creative Cloud onder meer nieuwe webgebaseerde services en wordt het mogelijk gemaakt om eenvoudig content te leveren op verschillende schermen en apparaten, van interactieve websites tot digitale magazines. Door de connectiviteit met Adobe Touch Apps maakt Creative Cloud een mobiele workflow mogelijk op tablets.

Op dinsdag 24 april om 16.00 uur introduceren Vincent van Lamsweerde en Colin van Oosterhout Adobe Creative Cloud en CS6 in een knallende videopresentatie, o.a. te zien via Marketingfacts. Zorg dat je erbij bent!

Meer informatie is te vinden op de website van Adobe.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!