Viral Friday: Ode To Merton

26 maart 2010, 10:00

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar {encode=”viralfriday@marketingfacts.nl” title=”viralfriday@marketingfacts.nl”}.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Chatroulette Piano Ode To Merton. Vorige week stond ‘Merton’ op de tweede plaats in Viral Friday met zijn piano improvisatie op Chatroulette en afgelopen weekend kreeg de video een vervolg. Op plek 2, Content-Aware Fill Sneak Peek. In deze demonstratie video laat Adobe de nieuwe “content-aware fill” Photoshot technologie zien die het nog gemakkelijker maakt objecten te verwijderen uit foto’s. Predators Trailer maakt de top 3 deze week compleet. Deze zomer zal de lancering zien van een nieuw deel in de science fiction horror film franchise van de Predator series, toepasselijk genaamd Predators.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007, 2008 en/of 2009.

Kim Bosman
SocialMedia8 bij SocialMedia8

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!