Blue Shots TV: Matthijs van den Broek (InSites)

2 december 2011, 14:00

Natuurlijk, Marco Derksen is de man achter het ontstaan van Marketingfacts. Maar de laatste jaren was Matthijs het gezicht, de hoofdredacteur en communitymanager van dit marketingplatform. Hij vertrok naar InSites Consulting om te gaan werken als Conversation Manager (naar het boek van Steven van Belleghem).

Joris van Heukelom praat in zijn programma Curriculum Vitae met Matthijs over zijn tijd bij Marketingfacts, over de ruimte en het vertrouwen dat hij kreeg van Marco Derksen. Maar ook over het feit dat die grote ruimte niet altijd ideaal was. En hij praat over het waarom van zijn vertrek naar de onderzoekswereld. Over hoe hij marktonderzoek sexy wil maken….

Sexy, door een grote focus op de consument, ze een ervaring te bieden, research communities in te richten…en Matthijs praat vol vuur over de ‘kick van het ketchup moment’ en hoe het is om met Belgen te werken. Hij is enorm aan het leren en Matthijs ziet zich zomaar nog een hele tijd in de onderzoekswereld werken: ‘De weg is spannend en wordt alleen nog maar spannender naarmate de druk toeneemt’.

En daarna? Ach, misschien wel een offline camping zonder wifi, waar je ‘s ochtends alleen de vogels hoort fluiten.

Portret van een bright guy, ex Mr. Marketingfacts, Matthijs van den Broek [@mgvandenbroek]

Op de hoogte blijven van nieuwe programma’s van Blue Shots TV kan via e-Mail, RSS, iTunes, of via Twitter.

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

1 Reactie

    Jan Willem Alphenaar

    Erg mooi portret geworden. Matthijs zoals ik hem ken, maar ook al heel duidelijk gegroeid!

    Maar om nou te zeggen dat hij op Forrest Gump lijkt…


    2 december 2011 om 21:13

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!