Blue Shots TV: Ronnie Overgoor in gesprek met Erland Galjaard van RTL

11 november 2011, 14:00

Ronnie Overgoor spreekt met Erland over het vertrek van Remco van Westerloo naar SBS en vraagt zijn mening over SBS. Georgette Schlick, de nieuwe baas van SBS noemt hij een trouble shooter en dat heeft SBS nodig in zijn ogen. SBS is op een gegeven moment RTL4 een beetje na gaan apen en daar is het helemaal fout gegaan. Ook vertelt Erland dat ook hij is gevraagd voor de topfunctie bij SBS en waarom hij deze niet heeft aangepakt. Maar hij vertelt meer…

(klik op ‘lees verder’ om het hele interview te zien)

Hij laat zich kritisch uit over de nieuwe aandeelhouder Sanoma van SBS: Dat zijn niet de meest organische samenwerkingen van nature en winst in bereik zal nog wel even duren.

Met RTL is hij bezig met een nieuw programma omtrent het thema Echtscheiding en met een twee of drietal nieuwe dramaseries en een of twee nieuwe comedies. En ja, ook wil hij nog heel graag een goeie talkshow later op de avond. Meer in het interview over onder andere de televizier ring en 538 op het museumplein en wie moet volgens hem de omroepman/vrouw van het jaar worden? Hij was het zelf vorig jaar, en terecht.

Op de hoogte blijven van nieuwe programma’s van Blue Shots TV kan via e-Mail, RSS, iTunes, of via Twitter.

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!