Blue Shots TV: In gesprek met Bas Vlugt

8 juli 2011, 12:00

Dit keer een aflevering van het Blue Shots programma Curriculum Vitae met host Joris van Heukelom en gast Bas Vlugt. Natuurlijk gaat het over het Nederlands Medianetwerk en over hoe het nou is om een dergelijk netwerk van inmiddels ruim 8400 leden te verzinnen, op te starten en te onderhouden. En ook vertelt Bas over het meest rare interview dat ie ooit hield.

Maar eigenlijk gaat dit gesprek maar over 1 ding. En dat is over de liefde voor het continent Afrika van mediaman, journalist en boeiend mens Bas Vlugt. Kijk en geniet van de verhalen.

Op de hoogte blijven van nieuwe programma’s van Blue Shots TV kan via e-Mail, RSS, iTunes, of via Twitter.

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!