Blue Shots TV: Ronnie Overgoor in gesprek met Rens Plandsoen van Bone

1 juli 2011, 12:00

In gesprek met een oude rot uit het internetvak, Rens Plandsoen van internetbureau .Bone. Ik ga met haar aan de praat over haar bureau (ik zie ons als de deur naar een wereld vol mogelijkheden en daarin maken we keuzes voor en met onze opdrachtgevers), over de bureauwereld (ik geloof niet in het zogenaamde full service) en uiteraard over opdrachtgevers (er wordt nog steeds teveel gepusht en onnodige mediadruk uitgeoefend). We praten daarnaast over haar muzikale voorkeur en over haar grote behoefte aan respect voor elkaars expertise.

Daarnaast komt het thema ‘groen’ aan bod. Cradle to cradle heeft haar aandacht en ze windt zich op over het feit dat wij als mens het enige soort zijn die de aarde niet goed behandelen.

What you see is what you get: Rens Plandsoen.

Op de hoogte blijven van nieuwe programma’s van Blue Shots TV kan via e-Mail, RSS, iTunes, of via Twitter.

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!